Om Mette Clay Holm

Jeg er dybt fascineret af
den kvindelige skaberkraft

Livskraften. Den seksuelle energi. Som er i stand til at skabe et barn, men i særdeleshed også kan bruges til at manifestere det liv, vi hver især drømmer om. På alle planer.

Jeg er selv et frit kropslig bevidst menneske og elsker at kultivere et dybt forhold til essens, kilde og ånd. Vitalitet, livskraft og seksualitet har fra barnsben haft min opmærksomhed.
Min mission i livet er at leve et liv guidet indefra ud. Jeg tror på, at det
menneskelige potentiale er meget større end den fysiske krop og bevidsthed, og at vi hver især har uforløste superpowers, som under de rette omstændigheder kan sættes fri og bidrage til en bedre verden.

“Jeg har det med dig, som en tyk bog, jeg ved jeg bare skal læse. Jeg kan kun læse et par sider af gangen, så skal jeg fordøje, fordi det går så dybt”

Mette Clay Holm · De-armouring, Forløsning og PranaSanna

“Jeg arbejder intuitivt og gør en dyd ud af at holde et trygt rum for dig.”

Mette Clay Holm · De-armouring, Forløsning og PranaSanna

Mit navn er Mette Clay Holm, mit eget liv er mit laboratorium

Jeg har i de sidste 23 år eksperimenteret med transformation, kropslig bevidsthed og relationer. Jeg brænder for det menneskelige potentiale, og alt mit arbejde går under paraplyen; frigørelse/forløsning, energi, healing og rå naturlig kraft.

Jeg er uddannet jordemoder fra Jordemoderskolen i København. Derudover er jeg uddannet de-armouring bodyworker, embodiment coach og trænet i forskellige former for healings kunst inden for traumeterapi,  åndedræts terapi og regulering af nervesystemet.

Læs om mine forløb her