Din seksuelle energi
- din superpower

Din seksuelle
energi
- din superpower

Din
seksuelle
energi -
din superpower

Vidste du, at din evne til at manifestere og leve det liv, du drømmer om, hænger sammen med, hvor frit din seksuelle energi flyder i kroppen? At din følelse af flow og frihed er en direkte afspejling af din forbindelse til dig selv og din indre guidens?

9 ugers forløb til dig, som...

• er nysgerrig og kan mærke, at der er mere i dig, end du har adgang til, på trods af, at du har været på alverdens selvudviklingskurser og fortsat ikke får fuld adgang til dit fulde potentiale.

• er alt for meget i dit hoved og længes dybt efter at forbinde dig til din krops potentiale.

• har en spirende lyst på nydelse og seksuel energi.

• trænger til at komme ind til kernen af dine udfordringer og forløse dem i et kærligt og trygt space.

• er klar til at manifestere dine drømme, men kæmper stadig med at få hul igennem.

Mette Clay Holm · De-armouring, Forløsning og PranaSanna

Forbind dig til dig selv

Hvis du kan genkende dig selv, så vil jeg invitere dig til en ny måde at arbejde med dig selv på, som går igennem kroppen, og derigennem forløse din seksuelle energi. Det vil give dig adgang til at manifestere det liv, du drømmer om fra en helt anden vinkel.

I løbet af de 9 uger vil du have en enestående mulighed for at undersøge, hvad det vil sige at være kvinde igennem din krop, dine sanser, følelser og gennem proces. Undersøge personlige emner og udfordringer, og forbinde dig dybt til dig selv og din essens.

Fokus vil være på at opdage din seksuelle energi på et dybere niveau, og sætte den fri i din krop. Du vil få adgang til din sensitivitet som vil bevirke at selv den mindste berøring kan være nydelsesfuld, og give en dybde af nærvær du ikke troede muligt, og dermed styrke din indre stemme.

Forløbet er sammensat af effektive metoder og De-armerings teknikker til at heale og afvæbne din krop på en kærlig og skånsom måde. Du vil få adgang og indsigt i at arbejde med dine blokeringer og begrænsede adgang til dig selv ved at gå ind i og igennem smertekroppen, og forløse den fastlåste opspændte energi, som holder dig fanget i dig selv.

Du vil opdage hændelser og historier, du ikke har givet opmærksomhed, komme til overfladen, klar til at blive forløst. En mulighed for at gå et lag dybere end nogensinde før.

Det er tid til at manifestere, det er tid til at forløse, det er tid til at være din sande rå natur og skabe bevidsthed og forbindelse mellem dit sind, hjerte og Yonis visdom.

Du vil blive undervist i:

• Bevidsthed om din følelsesmæssige, mentale, kropslige og energiske smertekrop.

• Indsigt i dit nervesystem, dine forsvarsmekanismer og dine mentale overlevelsesstrategier og teknikker til, hvordan du forløser, smelter disse begrænsede måder at være på igennem kroppen.

• Indsigt i at sætte dine ægte grænser, forankret og i alignment med hele dig. Du vil lære at blive bevidst om, hvor ubalancen opstår, og hvordan du kan arbejde fokuseret med din indre grænsekonflikt. En opøvet bevidsthed i at mærke kropslige grænser, mentale grænser og følelsesmæssige grænser.

• Healing af dit hjerte.

• Adgang og indsigt i din yonis potential, vi vil arbejde med at forløse grænseoverskridelser, traumer, skyld og skam omkring dit eget værd og din seksualitet.

• Bevidsthed om din orgasmiske krop med adgang til nydelse på mange niveauer.

• Adgang til din intuitive visdom og et liv guidet fra kropslig energetisk bevidsthed.

• Implementerede selvkærlige praksisser.

Det får du

9 online moduler på mail.

Hvert modul indeholder viden og praksisser, som vil støtte dig i at frisætte din seksuelle energi samt skabe forbindelse og bevidsthed mellem sind, hjerte og yoni.

Workbook til refleksion og dybere arbejde.

Online kvindecirkel og guidet praksis hver uge.

På disse virtuelle møder vil der være plads til sharing, til at blive set og mødt af gruppen. Der vil på hvert møde være en online de-armouring praksis, som støtter op omkring online materialet. Alle online sessioner bliver tilsendt på replay, hvis du ikke har mulighed for at deltage live.

Fælles FB-gruppe for holdet.

En fortrolig platform, hvor vi støtter og hjælper hinanden, så du aldrig føler dig alene på rejsen. I gruppen vil du kunne få sparring fra mig og de øvrige deltagere på holdet.

3 måneders gratis adgang til forløbet og mit online univers, Yoniverse, efter forløbet slutter.

Mette Clay Holm · De-armouring, Forløsning og PranaSanna

Det indeholder modulerne

Modul 1: Genskab forbindelsen mellem dit hjerte og din yoni

På dette modul vil du skabe forbindelsen mellem dit hjerte og din yoni. Du vil blive bevidst om forskellen på hvordan det føles at være kvinde, domineret af hjerte energi eller kvinde, domineret af yoni energi. Du vil begynde at forstå dine udfordringer i livet fra et helt nyt perspektiv.

Du vil lære at cirkulere energien imellem yoni og hjerte, genopdage og forstærke forbindelsen som et fundament og en kilde til din indre visdom, din kærlighed og nydelse i livet.

Modul 2: Smertekroppen - Forløsning og omfavnelse

På dette modul vil du få indsigt og forståelse for dine begrænsninger på en ny og anderledes måde.

Du vil blive introduceret til begrebet smertekroppen. Smertekroppen er et energifelt, der findes i kroppen. Det er en del af dig, som indeholder din historie, din og din generations smerte, begrænsende overbevisninger og traumer på kroppen.

Smertekroppen begrænser vores fleksibilitet, friheden til at vælge, fastholder os i fortiden  og sætter aftryk i kroppen som fysiske spændinger, smerte, og kan i sidste ende gøre os syge.

Første skridt er at blive bekendt og at få øje på din smertekrop, mærke den og møde dig selv. At møde sin smertekrop, og favne og forløst den stagnerede energi er for mange kvinder et vendepunkt, som åbner op til en helt ny kropslig forbindelse.

Modul 3: Din Egen Indre Healer - Breathwork

På dette modul vil du blive introduceret til Pranasanna. PranaSanna er magi.

En simpel, effektiv og fuldstændig unik åndedrætsmetode til at forløse stagnerende følelser i kroppen indefra, vitalisere kroppen og aktivere højere tilstande.

Det er en kickstarter til dig, som ønsker at aktivere nærværet i kroppen og øge din seksuelle energi på en selvkærlige måde. En meget effektiv praksis, som hvis den udføres hyppigt kan heale dig indefra.

Modul 4: Fuldt Embodied Grænser - Portalen Til Personlig Frihed

På dette modul vil du få indsigt i de forskellige grænser du har. Ofte siger vi blot; det overskrider min grænse.

Uspecifikt og ubevidst. Det er uklart hvilken grænse, der er overtrådt, og dermed svært at møde dig selv i din grænse, og også for andre.

Ved at skabe indsigt i din kropslige, følelsesmæssige og mentale grænser, vil du blive i stand til at kunne begå dig sikkert og med klarsyn.

Din bevidsthed vil manifestere sig i din væren og give dig en oplevelse af at kunne stole på dig selv, regne med dig selv og i sidste ende holde dig selv i enhver situation.

Modul 5: Hjertets Afvæbning - Portalen Til Kærlighed

På dette modul vil du få kendskab til, hvordan du på en kærlig, sikker og sund måde kan invitere din krop til at åbne og forløse sig selv.

Du vil blive undervist grundigt i principperne og filosofien om self-dear-mouring.

Du vil modtage forskellige “hands on” praksisser og teknikker til, hvordan du nænsomt i dit eget tempo kan forløse blokeringer omkring dit hjerte. Ofte er det sorg og smerte, som blokerer hjertes visdom og energi.

Når du møder dig selv  kærligt der, vil din krop forløse sig selv. Et åbent hjerte er portalen til kærlighed og dyb intimitet med os selv og vores partner.

Modul 6: Yoni Healing - Du Kommer Hjem

På dette modul vil du blive introduceret til hvordan du skaber forbindelse med din yoni, dit køn.

Du vil modtage flere teknikker til berøringer, og aktivering af din seksuelle energi.

Du vil opøve dit kendskab til, hvordan blokeringer føles, og mødes.

Du vil få kendskab din anatomi i dit underliv, og hvilket potentiale for nydelse din yoni har.

Modul 7: Cervix - Portalen Til Dyb Wisdom

På dette modul vil vi arbejde indvendigt med din yoni, og du vil få mulighed for at møde potentialet i din cervix, din livmoderhals. Indgangen til den dybeste spirituelle portal, vi har.

Roligt og nænsomt vil du afvæbne din cervix og skabe en relation, som er anderledes end før.

Vores cervix indeholder dyb nydelse og har en direkte adgang til ændrede tilstande, hvor vi bliver i stand til at komme i kontakt med dyb universel visdom og lyksalige tilstande.

Modul 8: Manifestation - Din Rå Erotiske Energi

På dette modul vil du få adgang til din rå natur. Din naturlige tilstand.

Du har nu igennem 2 måneder arbejdet intenst med at afvæbne din krop og frisætte dit potentiale. Nu er det tid til at forløse din kreativitet og udtryk.

Du vil arbejde med den orgasmiske energi, som en katalysator i dit liv.

Modul 9: Vision Og Integration

På dette modul vil du blive guidet igennem en proces, der vil gøre dig bevidst om din rejse de sidste 9 uger.

En smuk ceremoniel proces, hvor du med forskellige metoder vil krystallisere og integrere dine indsigter, din sande rå version af dig og skabe en fremtid, som inspirerer dig.

Udtalelser fra tidligere deltagere

"Det er bare det på alle måder skønneste og vigtigste kursus i livet."

”Jeg har altid haft fantastisk sex med min mand, jeg troede slet ikke det kunne blive bedre, men det kunne det. Det er helt vildt.

Hvis det her forløb ikke er livsforandrende, så er det i hvert fald livsforbedrende.
Ulempen er, at man bliver afhængig af det.”

”Jeg har lært, hvordan seksuel energi kan være en helende proces. Jeg har oplevet, hvordan sex med min kæreste kan skabe nogle forbindelser, som jeg faktisk ikke havde troet muligt, hvor vi følelsesmæssigt har en sammensmeltning, som jeg synes er helt fantastisk.

Jeg oplever, at de dynamiske meditationer med fokus på vejrtrækningen for mig åbner et rum op, hvor krop og sjæl og hjerte smelter sammen, at det hele går op i enhed. Et energisk seksuelt møde.”

Forløb og live sessions

Næste forløb starter 26. januar 2024 og slutter 22. marts 2024. 

Datoerne er:

26. januar 2024 kl. 10-11.30
2. februar 2024 kl. 10-11.30
9. februar 2024 kl. 10-11.30
16. februar 2024 kl. 10-11.30
23. februar 2024 kl. 10-11.30
1. marts 2024 kl. 10-11.30
8. marts 2024 kl. 10-11.30
15. marts 2024 kl. 10-11.30
22. marts 2024 kl. 10-11.30

Pris: 5.975 kr.

Der er mulighed for betaling i 1, 2 eller 3 rater.