Din seksuelle energi
- din superpower

Din seksuelle
energi
- din superpower

Din
seksuelle
energi -
din superpower

Vidste du, at din evne til at manifestere og leve det liv, du drømmer om, hænger sammen med, hvor frit din seksuelle energi flyder i kroppen? At din følelse af flow og frihed er en direkte afspejling af din forbindelse til dig selv og din indre guidens?

9 ugers forløb til dig, som...

• er nysgerrig og kan mærke, at der er mere i dig, end du har adgang til, på trods af, at du har været på alverdens selvudviklingskurser og fortsat ikke får fuld adgang til dit fulde potentiale.

• er alt for meget i dit hoved og længes dybt efter at forbinde dig til din krops potentiale.

• har en spirende lyst på nydelse og seksuel energi.

• trænger til at komme ind til kernen af dine udfordringer og forløse dem i et kærligt og trygt space.

• er klar til at manifestere dine drømme, men kæmper stadig med at få hul igennem.

Forbind dig til dig selv

Hvis du kan genkende dig selv, så vil jeg invitere dig til en ny måde at arbejde med dig selv på, som går igennem kroppen, og derigennem forløse din seksuelle energi. Det vil give dig adgang til at manifestere det liv, du drømmer om fra en helt anden vinkel.

I løbet af de 9 uger vil du have en enestående mulighed for at undersøge, hvad det vil sige at være kvinde igennem din krop, dine sanser, følelser og gennem proces. Undersøge personlige emner og udfordringer, og forbinde dig dybt til dig selv og din essens.

Fokus vil være på at opdage din seksuelle energi på et dybere niveau, og sætte den fri i din krop. Du vil få adgang til din sensitivitet som vil bevirke at selv den mindste berøring kan være nydelsesfuld, og give en dybde af nærvær du ikke troede muligt, og dermed styrke din indre stemme.

Forløbet er sammensat af effektive metoder og De-armerings teknikker til at heale og afvæbne din krop på en kærlig og skånsom måde. Du vil få adgang og indsigt i at arbejde med dine blokeringer og begrænsede adgang til dig selv ved at gå ind i og igennem smertekroppen, og forløse den fastlåste opspændte energi, som holder dig fanget i dig selv.

Du vil opdage hændelser og historier, du ikke har givet opmærksomhed, komme til overfladen, klar til at blive forløst. En mulighed for at gå et lag dybere end nogensinde før.

Det er tid til at manifestere, det er tid til at forløse, det er tid til at være din sande rå natur og skabe bevidsthed og forbindelse mellem dit sind, hjerte og Yonis visdom.

Du vil blive undervist i:

• Bevidsthed om din følelsesmæssige, mentale, kropslige og energiske smertekrop.

• Indsigt i dit nervesystem, dine forsvarsmekanismer og dine mentale overlevelsesstrategier og teknikker til, hvordan du forløser, smelter disse begrænsede måder at være på igennem kroppen.

• Indsigt i at sætte dine ægte grænser, forankret og i alignment med hele dig. Du vil lære at blive bevidst om, hvor ubalancen opstår, og hvordan du kan arbejde fokuseret med din indre grænsekonflikt. En opøvet bevidsthed i at mærke kropslige grænser, mentale grænser og følelsesmæssige grænser.

• Healing af dit hjerte.

• Adgang og indsigt i din yonis potential, vi vil arbejde med at forløse grænseoverskridelser, traumer, skyld og skam omkring dit eget værd og din seksualitet.

• Bevidsthed om din orgasmiske krop med adgang til nydelse på mange niveauer.

• Adgang til din intuitive visdom og et liv guidet fra kropslig energetisk bevidsthed.

• Implementerede selvkærlige praksisser.

Det får du

9 online moduler på mail.

Hvert modul indeholder viden og praksisser, som vil støtte dig i at frisætte din seksuelle energi samt skabe forbindelse og bevidsthed mellem sind, hjerte og yoni.

Workbook til refleksion og dybere arbejde.

Online kvindecirkel og guidet praksis hver uge.

På disse virtuelle møder vil der være plads til sharing, til at blive set og mødt af gruppen. Der vil på hvert møde være en online de-armouring praksis, som støtter op omkring online materialet. Alle online sessioner bliver tilsendt på replay, hvis du ikke har mulighed for at deltage live.

Fælles FB-gruppe for holdet.

En fortrolig platform, hvor vi støtter og hjælper hinanden, så du aldrig føler dig alene på rejsen. I gruppen vil du kunne få sparring fra mig og de øvrige deltagere på holdet.

Det indeholder modulerne

Modul 1: Det Selvkærlige Ritual - Opmærksomhed På Dig

På dette modul vil du skabe din vision og komme i kontakt med dit “hvorfor”.

Hvorfor er det vigtigt for dig at tage på denne indre kropslige rejse, og hvordan kan det blive en succes.

Du vil blive guidet på en kærlig og feminin måde at skabe tid til dig med dig selv.

Du vil blive introduceret til det selvkærlige ritual som nænsomt vil arbejde med forbindelsen mellem sind, hjerte og yoni.

Modul 2: Smertekroppen - Slip Ud Af Dit Energiske Fængsel

På dette modul vil du få indsigt i dine begrænsninger på en ny og anderledes måde.

Du vil blive introduceret til begrebet smertekroppen. Smertekroppen er et energifelt, der findes i kroppen. Det er en del af dig som indeholder din egen smerte, begrænsende overbevisninger, traumer på kroppen, det vil sige ulykker, indgreb, operationer, grænseoverskridelser.

Rent fysisk mærker vi det som ubehag. “Jeg kan ikke li´ du rører min mave, jeg får kvalme af det. Jeg bliver utilpas” er et klassisk udtryk for et område på dig, hvor din smertekrop er aktiv. Det begrænser os, sætter aftryk i kroppen som fysiske spændinger og smerte, og kan i sidste ende gøres os syge.

Første skridt er at blive bekendt og at få øje på din smertekrop, mærke den og møde dig selv. At møde sin smertekrop, og få forløst den stagnerede energi, der ligger i den, sætter dig fri.

Modul 3: Din Egen Indre Healer - Breathwork

På dette modul vil du blive introduceret til Pranasanna. PranaSanna er magi.

En simpel, effektiv og fuldstændig unik åndedrætsmetode til at forløse stagnerende følelser i kroppen indefra, vitalisere kroppen og aktivere højere tilstande.

Det er en kickstarter til dig, som ønsker at aktivere nærværet i kroppen og øge din seksuelle energi på en selvkærlige måde. En meget effektiv praksis, som hvis den udføres hyppigt kan heale dig indefra.

Modul 4: Fuldt Embodied Grænser - Portalen Til Personlig Frihed

På dette modul vil du få indsigt i de forskellige grænser du har. Ofte siger vi blot; det overskrider min grænse.

Uspecifikt og ubevidst. Det er uklart hvilken grænse, der er overtrådt, og dermed svært at møde dig selv i din grænse, og også for andre.

Ved at skabe indsigt i din kropslige, følelsesmæssige og mentale grænser, vil du blive i stand til at kunne begå dig sikkert og med klarsyn.

Din bevidsthed vil manifestere sig i din væren og give dig en oplevelse af at kunne stole på dig selv, regne med dig selv og i sidste ende holde dig selv i enhver situation.

Modul 5: Hjertets Afvæbning - Portalen Til Kærlighed

På dette modul vil du få kendskab til, hvordan du på en kærlig, sikker og sund måde kan invitere din krop til at åbne og forløse sig selv.

Du vil blive undervist grundigt i principperne og filosofien om self-dear-mouring.

Du vil modtage forskellige “hands on” praksisser og teknikker til, hvordan du nænsomt i dit eget tempo kan forløse blokeringer omkring dit hjerte. Ofte er det sorg og smerte, som blokerer hjertes visdom og energi.

Når du møder dig selv  kærligt der, vil din krop forløse sig selv. Et åbent hjerte er portalen til kærlighed og dyb intimitet med os selv og vores partner.

Modul 6: Yoni Healing - Du Kommer Hjem

På dette modul vil du blive introduceret til hvordan du skaber forbindelse med din yoni, dit køn.

Du vil modtage flere teknikker til berøringer, og aktivering af din seksuelle energi.

Du vil opøve dit kendskab til, hvordan blokeringer føles, og mødes.

Du vil få kendskab din anatomi i dit underliv, og hvilket potentiale for nydelse din yoni har.

Modul 7: Cervix - Portalen Til Dyb Wisdom

På dette modul vil vi arbejde indvendigt med din yoni, og du vil få mulighed for at møde potentialet i din cervix, din livmoderhals. Indgangen til den dybeste spirituelle portal, vi har.

Roligt og nænsomt vil du afvæbne din cervix og skabe en relation, som er anderledes end før.

Vores cervix indeholder dyb nydelse og har en direkte adgang til ændrede tilstande, hvor vi bliver i stand til at komme i kontakt med dyb universel visdom og lyksalige tilstande.

Modul 8: Manifestation - Din Rå Erotiske Energi

På dette modul vil du få adgang til din rå natur. Din naturlige tilstand.

Du har nu igennem 2 måneder arbejdet intenst med at afvæbne din krop og frisætte dit potentiale. Nu er det tid til at forløse din kreativitet og udtryk.

Du vil arbejde med den orgasmiske energi, som en katalysator i dit liv.

Modul 9: Vision Og Integration

På dette modul vil du blive introduceret til, hvordan du skaber forbindelse med din yoni, dit køn.

Du vil modtage flere teknikker til berøringer, og aktivering af din seksuelle energi.

Du vil opøve dit kendskab til, hvordan blokeringer føles, og mødes.

Du vil få kendskab din anatomi i dit underliv, og hvilket potentiale for nydelse din yoni har.

Udtalelser fra tidligere deltagere

”Jeg er kommet hjem til mig selv og er i balance, når jeg laver mine praksisser.

Det er simpelthen forskellen på at være disintegreret og på at være helt ægte integreret og på at have en kæmpe lækker energi og et meget større overskud.

Jeg kan gå ud og bruge mit overskud på alt det, jeg virkelig gerne vil.”

”Jeg har altid haft fantastisk sex med min mand, jeg troede slet ikke det kunne blive bedre, men det kunne det. Det er helt vildt.

Hvis det her forløb ikke er livsforandrende, så er det i hvert fald livsforbedrende.
Ulempen er, at man bliver afhængig af det.”

”Jeg har lært, hvordan seksuel energi kan være en helende proces. Jeg har oplevet, hvordan sex med min kæreste kan skabe nogle forbindelser, som jeg faktisk ikke havde troet muligt, hvor vi følelsesmæssigt har en sammensmeltning, som jeg synes er helt fantastisk.

Jeg oplever, at de dynamiske meditationer med fokus på vejrtrækningen for mig åbner et rum op, hvor krop og sjæl og hjerte smelter sammen, at det hele går op i enhed. Et energisk seksuelt møde.”

Forløb og live sessions

Næste forløb starter 13. oktober 2023 og slutter 8. december 2023. 

Datoerne er:

13. oktober 2023 kl. 10-11.30
20. oktober 2023 kl. 10-11.30
27. oktober 2023 kl. 10-11.30
3. november 2023 kl. 10-11.30
10. november 2023 kl. 10-11.30
17. november 2023 kl. 10-11.30
24. november 2023 kl. 10-11.30
1. december 2023 kl. 10-11.30
8. december 2023 kl. 10-11.30

Pris: 4.000 kr.

Der er mulighed for betaling i 1, 2 eller 3 rater.

Kom med på Miniforløbet
'Dine Brysters Nydelse - Dit Hjertes Forløsning'.

Du får selvkærlige og nydelsesfulde praksisser, der kan støtte dig i at forløse dit hjerte og fulde potentiale.