De-armouring

– For dig som ønsker følelsesmæssig, energisk og fysisk forløsning, så du kan leve i flow.

De-armouring session
er for dig, der ønsker

Denne type session arbejder med at forløse og rense krop og sjæl for blokeringer, som forhindrer dig i at leve i frit flow. Det er en dyb kropsbehandling, hvor jeg intuitivt benytter mig af energiske berøringer, breathwork, triggerpunkts massage, emotional release teknikker og samtale.

Intentionen er at smelte blokeringer, som forhindrer din energi i at flyde frit. Det er en helende metode, der er rensende på alle niveauer: fysisk, følelsesmæssig, mental, energisk og åndelig.

Mette Clay Holm · De-armouring, Forløsning og PranaSanna

Medicinen er kærlighed og nærvær

Mette Clay Holm · De-armouring, Forløsning og PranaSanna

Det er muligt at ændre livslange overbevisninger, barndomstraumer, grænseoverskridelser og indre-barn issues ved denne type sessioner. Kroppen får mulighed for at hele på et dybt plan. Blive mødt og set i et kærligt space.

Du vil opleve, at du får lov til at slippe den begrænset oplevelse i dig, og dermed give plads til nyt. Du vil opleve, at der er plads til det lille barn i dig, til teenageren, til kvinden, den sårede, den skamfulde og den frie. Der er plads til hele dig. Præcis som du er, med din sårbarhed, skrøbelighed, vildskab og power. 

Mange af de dybeste blokeringer sidder i vores hjerte og yoni (sanskrit for køn og livmoder). Forløsning i hjertet og nærværende berøring af yoni kan være utrolig helende, og en meget direkte adgang til kernen af de udfordringer, vi hver især har i vores liv. Skam og skyld, grænseovertrædelser tager ofte bo her, og når energien først bliver forløst, og vækket, vil du opleve en helt ny kontakt og sensitivitet i dig.

Berøringer af underliv og yoni sker kun med fuld samtykke og i et tempo som er i respekt for dine grænser. Du kan sagtens modtage en de-armouring session uden berøring af yoni, og fuldt påklædt, med dyb virkning. Hver session er individuelt designet til dig, din intention med sessionen og dine behov.

“Jeg har den vildeste oplevelse, som at tage tre lag snærende tøj af, som udgjorde en kunstig skal omkring mig. Jeg er total genfødt, vildt hvor langt jeg er nået på kun 3 sessioner.”

Et kærligt space til hele dig

Mette Clay Holm · De-armouring, Forløsning og PranaSanna
Mette Clay Holm · De-armouring, Forløsning og PranaSanna

Genfødsel af din sensuelle energi

Et de-armouring forløb er på mange måder en åbning til dig, som ønsker et vendepunkt i dit liv. Du vil aktivere dit nærvær i kroppen, øge din seksuelle energi og livskraft effektivt og nænsomt på en selvkærlig måde.

Du kan vælge:

• Et forløb på 3 sessioner koster 5.000 kr.

• En session koster 1.800 kr.

Udtalelser

Mettes måde at holde rum på, er så super tryg og powerfuld, og jeg har sammen med hende kunnet overgive mig fuldt ud til min egen udvikling.

Jeg har sammen med Mette fået adgang til traumer og blokeringer i min krop, kunne slippe dem, og derigennem få fuld adgang til min egen nydelse og flow i kroppen.

Sessionerne ved Mette er den største gave til mig selv. Det er effektivt, super lækkert og jeg er sikker på, at Mettes hænder er magiske. Jeg har været til en del kropsbehandlinger gennem tiden, men jeg har aldrig prøvet noget så intuitivt, skønt og tilpasset til mig og mine behov.

Det eneste jeg kunne få ud over mine læber efter sidste session var: “Det var virkelig, virkelig, meget, meget, meget dejligt. Som i virkelig dejligt!"

Jeg glæder mig til næste gang!

Jeg har nu flere gange fået lov at være i Mettes rum og hænder. Og her er trygt.

Så trygt at min krop slapper af, overgiver sig og slipper. Også alt det, der har gemt sig i mørke og hemmelige kroge altid.

Mettes rum er blidt, kærligt og nærværende. Jeg føler mig i den grad set, mærket, holdt og forstået.

Jeg kan varmt anbefale Mettes sessioner.