Din seksuelle energi
- din superpower

Din seksuelle
energi
- din superpower

Din
seksuelle
energi -
din superpower

Velkommen til

Før vi går i gang, vil jeg invitere dig til at se denne video:

Ønsker dig nærvær og forbindelse
til det dybeste i dig.
Med kærlighed

Mette Clay Holm · De-armouring, Forløsning og PranaSanna

Det selvkærlige ritual

Dette er et selvkærligt ritual.
Lyt det gerne igennem, inden du laver det første gang,
så du har en ide om flowet og de ting,
du har brug for til ritualet.

Nyd det.

Yoni - hjerte forbindelse meditation

Kære dig,

Du er i gang med at træde ind i en ny periode af dit liv, en ny åbning. En mulighed for at komme tættere på dig selv, og din sande natur.

Jeg vil gerne støtte dig i, at det kommer til at ske.

Min erfaring fortæller mig, at det at blive bevidst om din konkrete intention med forløbet, mærke hvorfor du gør det, hvorfor det er vigtigt for dig, vil kunne støtte dig i at manifestere dine ønsker for, hvad du ønsker at opnå i forløbet.

Derfor har jeg lavet en guidet meditation til dig, som vil bringe dig i kontakt med dit ægte ønske og behov.

Min opfordring til dig er, at du kærligt dedikerer dig. Til dig selv. Du kan tage den tid, du har behov for. Det hele behøver ikke at ske med det samme, det vigtigste er, at du kan mærke din intention og kan vende tilbage til det igen og igen, som et anker i dig. Jeg har skrevet et oplæg til intentionen som et manifest i den vedhæftede fil. Første skridt i at manifestere din naturlige rå-natur. Når du siger din intention højt, lytter din bevidsthed, din underbevidsthed, men i særdeleshed også universet med.

Yoni er et sanskrit ord og refererer til de kvindelige kønsorganer. Men hun er meget mere end kønsorganerne. Yoni symboliserer den feminine kreative kraft, livets kilde. Den guddommelige kraft og den guddommelige moder. Så når du forbinder dig til din Yoni, er det ikke blot dit kvindelige kønsorgan, men også en direkte forbindelse til den guddommelige kraft.

Jeg vil invitere dig til at lytte til Yoni-hjerte forbindelses meditation flere gange. Lade de guidede spørgsmål vokse i dig. Fortvivl ikke, hvis du ikke finder svar i meditationen. De vil dukke op, når din underbevidsthed har bearbejdet dem. Din intention kan komme til dig i drømme, midt i køen i netto, under bruseren. Øvelsen går ud på at være med, hvad der er, og overgive dig til, at din inderste visdom vil komme til dig, når du tillader dig selv at hengive dig til din krop, yoni og hjerte.