PranaSanna - Din egen indre healer

En kickstarter til dig, som ønsker at aktivere dit nærvær i kroppen, øge din seksuelle energi hurtigt og på en selvkærlig måde.

Denne type session er for dig, som ønsker:

PranaSanna er Magi

En simpel, effektiv og fuldstændig unik åndedrætsmetode til at forløse stagnerede følelser i kroppen indefra, vitalisere kroppen og aktivere højere tilstande. En kickstarter til dig, som ønsker at aktivere dit nærvær i kroppen, øge din seksuelle energi på en selvkærlig måde.

PranaSanna støtter dig direkte på tre niveauer:

Fysisk ved at; øge dit velbefindende, strøm af livskraft og seksuel energi, de-armouring af kroppen indefra, skabe et større indre rum, forbedret lungekapacitet, forbedring af vejrtrækningen, balancere hormoner, vægttab og understøtte følelsesmæssig frigivelse.

Sindsmæssigt ved at; give indre ro, berolige nervesystemet, åbne pinealkirtlen, antidepressivt middel, stimulere kreativitet, afbalancere højre- og venstre hjernehalvdel og aktivere DMT.

Åndeligt ved at; stimulere ændrede bevidsthedstilstande, visioner, dybe følelser af kærlighed og tilhørighed til helheden og derfor en følelse af total opfyldelse, indre ro og glæde.

Sessionen vil fokusere på at trække vejret ind i din sande kraft og unikke essens.

At skabe brændstof til din kerne og opbygge udholdenhed og indre styrke, så du kan lære at lytte dybt til dig selv på alle planer og læne dig ind i et sundt indre lederskab. Et bevidst liv levet indefra. Et liv hvor du ikke går på kompromis med din sande essens for at opfylde ydre kilder, familie, samfund, tendenser osv.

PranaSanna er en simpel måde at dykke dybt ind i øjeblikket og forløse de blokeringer, som er klar til at blive sat fri.

Jeg guider dig i en bestemt sekvens, som er designet til at ilte kroppen og påvirke nervesystemet, således at du går fra en kropslig stresset tilstand til en kropslig connected, afspændt tilstand. Udover at guide dig vil jeg støtte din proces med bevidste energiske berøringer og holde space.

Vi har i kroppen to nervesystemer, det sympatiske og det parasympatiske nervesystem.

De fleste af os lever et stresset liv, drevet af det sympatiske nervesystem, et liv hvor vi skynder os at få tingene gjort og – bogstaveligt talt – konstant er i kamp og flugt. Vi overforbruger vores krops evne til at ”passe på os”. Det påvirker vores søvn, spisevaner, vægt, humørsvingninger, hormonel ubalance, skaber en følelse af usikkerhed, og i sidste ende, hvis det sympatiske nervesystem har været overforbrugt længe, risikerer vi at blive udbrændte. Når du primært er påvirket af det sympatiske nervesystem, vil det nedsætte din sensitivitet, din evne til at forbinde dig med andre og dig selv. Det dræber dit ønske, din lyst og følelse af at høre til. Giver det genklang?

PranaSanna er designet til at aktivere det sympatiske nervesystems modsætning, det parasympatiske nervesystem.

Når kroppen er styret af det parasympatiske nervesystem, oplever du en tilstand af indre fred, ro og fokus. Din krop er afspændt, blodet flyder frit, du er følelsesmæssigt åben, og du er bedre i stand til at mærke dig selv og dermed også andre autentisk. Samhørighed, glæde og tilfredshed er dominerende tilstande.

Når kroppen er afspændt og åben, vil din lyst øges, din sensitivitet skærpes, og det vil være muligt at forbinde dig til højere tilstande af din bevidsthed. Det som kaldes Bliss. Dette er utrolig nydelsesfuldt og en tilstand, som giver mulighed for at downloade visdom direkte fra din kilde.

Denne session er ikke for gravide, mennesker med hjerteproblemer, højt blodtryk, sukkersyge og epilepsi.

Pris:

2 timer 1.900 kr.

© Alle rettigheder forbeholdt Mette Clay Holm · Webdesign

Kom med på Miniforløbet
'Dine Brysters Nydelse - Dit Hjertes Forløsning'.

Du får selvkærlige og nydelsesfulde praksisser, der kan støtte dig i at forløse dit hjerte og fulde potentiale.