Om Mette

Mit navn er Mette Clay Holm, mit eget liv er mit laboratorium.

Jeg har i de sidste 23 år eksperimenteret med transformation, kropslig bevidsthed og relationer. Jeg brænder for det menneskelige potentiale, og alt mit arbejde går under paraplyen; frigørelse/forløsning, energi, healing og rå naturlig kraft.

Jeg har i mange år set kvinder i fødsel få adgang til superkræfter, de ikke vidste de havde. Og hvordan en forløsning af et barn kan sammenlignes med forløsning at et ufødt potentiale, stagnerede følelser og energi, traumer med mere.

Jeg er dybt fascineret af den kvindelige skaberkraft.

Livskraften. Den seksuelle energi. Som er i stand til at skabe et barn, men i særdeleshed også kan bruges til at manifestere det liv vi hver især drømmer om. På alle planer.

Jeg er selv et frit kropslig bevidst menneske og elsker at kultivere et dybt forhold til essens, kilde og ånd. Vitalitet, livskraft og seksualitet har fra barnsben haft min opmærksomhed.

Min mission i livet er at leve et liv guidet indefra ud. Jeg tror på, at det menneskelige potentiale er meget større end den fysiske krop og bevidsthed, og at vi hver især har uforløste superpowers, som under de rette omstændigheder kan sættes fri og bidrage til en bedre verden.

Jeg arbejder intuitivt og gør en dyd ud af at holde et trygt rum for dig.

Mit cv er mangfoldigt og jeg kan kalde mig jordemoder, Embodied intimacy coach, Master Coach og underviser, tantra for women teacher, de-armouring body worker, yogalærer, breathworker og meget mere. Tilsammen et levet liv, som i dag bidrager til, at jeg kan tilbyde sessioner og forløb, som er individuelt designet præcis til dig.

“Jeg har det med dig, som en tyk bog jeg ved jeg bare skal læse. Jeg kan kun læse et par sider af gangen, så skal jeg fordøje fordi det går så dybt”

 

© Alle rettigheder forbeholdt Mette Clay Holm · Webdesign

Kom med på Miniforløbet
'Dine Brysters Nydelse - Dit Hjertes Forløsning'.

Du får selvkærlige og nydelsesfulde praksisser, der kan støtte dig i at forløse dit hjerte og fulde potentiale.