Din Seksuelle Energi – Din superpower 2
Nydelse… Et skridt dybere

Vidste du godt, at nydelse healer, og at den orgasmiske energi med sin kraftfuldhed kan penetrere enhver blokering i din krop blot ved at blive forløst? At nydelse er medicin og direkte forbundet til din forplantningsevne og vil vitalisere alle livets processer i dig og omkring dig? At når dit orgasmiske potentiale frisættes, vil din livsglæde ekspandere og ecstasy flyde direkte fra din indre kilde?

9 ugers holdforløb

‘Din Seksuelle Energi – Din Superpower 2’ er et 9 ugers holdforløb med individuel coaching til dig, som har deltaget på forløbet ‘Din Seksuelle Energi – Din Superpower’.

Jeg vil på dette forløb tage dig et lag dybere ind i frisættelsen af din rå natur, dit orgasmiske potentiale og skabe forbindelse til dit energiske og erotiske potentiale fri for skam og undertrykkende adfærd. 

Efter dit første forløb har du allerede nu en fornemmelse af dit potentiale. Du har smagt det og erfaret, hvordan det føles at være forbundet dybt til dig selv. Nu er det tid til at tage endnu et skridt nærmere din Sublime Feminine Eros og manifestere det liv, du elsker.

Intim relation med din nydelse

I løbet af de 9 uger vil du marinere dig selv i healende praksisser, frisættende processer, nydelse og magi. Du vil blive inviteret ind i en intim relation med din essens og afvæbne dine direkte kilder til nydelse.

Med kropsligt nærvær, breathwork og afvæbnende de-armerende teknikker vil du sætte dit orgasmiske potentiale fri.

I lyset vil du komme i kontakt med nydelse, ecstasy og overgivelse. I skyggen vil du forløse din vrede, dit raseri og din magtesløshed. Din rå natur vil blive genfødt og du vil i den kunne overgive dig til livets mirakel og nydelse.

Forløbet starter, hvor ‘Din Seksuelle energi – Din Superpower’ sluttede, i et fortroligt rum med dine medsøstre.

Den kraftfulde forbindelse i cirklen vil være en del af dit udviklingspotentiale til at kunne gå dybt og nært med dig selv og de andre kvinder. Du vil lære af dig selv, og du vil lære af andre.

Du vil blive undervist i:

Det får du

9 online moduler på mail.
Hvert modul indeholder viden og praksisser, som vil støtte dig i at frisætte din seksuelle energi og skabe mere nydelse i dit seksuelle og intime space.

2 timers online kvindecirkel og guidet praksis hver 14. dag.
På disse virtuelle møder vil der være plads til sharing, til at blive set og mødt af gruppen. Der vil ligeledes på hvert møde være en online de-armouring praksis, som støtter op omkring online materialet.

3 x 1:1 coaching sessions, hvor vi sammen går i dybden med dine udfordringer. Vi arbejder intentionelt med dine længsler, indsigter og blokeringer. Vi arbejder med dit feminine lederskab, hvor du vil blive trænet i at connecte dybt til dig selv og din indre visdom.

Fælles Facebookgruppe for holdet. En fortrolig platform, hvor vi støtter og hjælper hinanden, så du aldrig føler dig alene på rejsen. I gruppen vil du kunne få sparring fra mig og de øvrige deltagere på holdet.

Det indeholder modulerne

Modul 1: Womb healing:
Portalen til dit indre orakel

Din womb, dit underliv, din største erindring og visdom i din medfødte helhed.

Det er gennem healing og helbredelse af dit womb space, du vil genvinde din suverænitet og udvide din evne til at kende dig selv som hele det væsen af ​​skønhed og kraft, du virkelig er.

Modul 2: Frisættelse af dine begrænsende overbevisninger i det seksuelle space

En dyb undersøgelse af, hvilke begrænsende overbevisninger, du har om dig selv som et seksuelt væsen og din nydelse. 

En guidet kognitiv og kropslig proces, der vil sætte dig fri for skam. Du vil modtage et konkret format til at kunne fortsætte udforskningen i alle områder af dit liv.

Modul 3: Vrede og raseri:
Du giver slip

Din vrede og dit raseri. En stor del af de grænseoverskridelser, vi har været udsat for, sidder i kvindens bækken og Yoni som raseri. “Fuck dig -energi”. Den er destruktiv og farlig, når den lukkes ukontrolleret ud. Den afvikler relationer og skaber blokeringer i underlivet, der hæmmer din livskraft og adgang til nydelse og overgivelse.

Den vil vi forløse. Den vil vi befrie, så dit frie flow og nydelse atter vil strømme frit fra rod til krone.

Modul 4: Nydelses spiralen

Du vil blive guidet ind i nydelses spiralen af hormoner. Hvordan det er muligt at bygge nydelse og orgasme op set fra et hormonelt perspektiv, og dermed forblive erotisk vækket og vågen i timevis af nydelse.

Modul 5: Dit orgasmiske potentiale

Din Yonis orgasmiske potentiale. Et nydelses mekka. Jeg vil give dig orgasmernes anatomiske landkort. Vise dig vejen, så du selv kan tage dig til dine erogene, orgastiske zoner.

Modul 6: Dine bryster:
Kilden til hjerteenergi og nydelse

Orgasmiske bryster. Dine bryster er en forlængelse af dit hjerte og en sensitiv  orgasmisk portal.

Du vil blive guidet ind i dine brysters nydelse og sensitivitet. Du vil afvæbne dine bryster, således at din hjerteenergi kan skabe fundament for dybe forbindelser til dig selv, andre og verden. 

Modul 7: Energiske helkrops orgasmer

Dit nervesystem og dit energiske flow kan bringe dig i ekstase. Orgasmer i hjerte. I nakken. Knæhaser. Fingerspidser og fødder. Hele dig i nydelse. Jeg vil guide dig ind i det energiske og fysiologiske felt. 

Modul 8: Sex magic

Du vil lære begrebet sex magic, som er en energisk orgasmisk praksis til at kunne manifestere og dirigere energien i dit liv. Din orgasme bliver en del af dit kreative livshjul.

Modul 9: Self-pleasure Ritual

Vi vil fejre dit orgasmiske erotiske potentiale i det afsluttende ritual. Vi vil hylde os selv og vores nydelse i en ceremoniel magisk cirkel.

Live sessions

Kom med på forløbet for 6.975 kr. (early bird pris) 

Ved tilmelding efter 1. juli er prisen 7.975 kr. 

Der er mulighed for betaling i 1, 2 eller 3 rater.

Forløbet starter den 20. august og slutter den 15. oktober.

Alle rettigheder forbeholdt Mette Clay Holm · Design af Camille 

Kom med på Miniforløbet
'Dine Brysters Nydelse - Dit Hjertes Forløsning'.

Du får selvkærlige og nydelsesfulde praksisser, der kan støtte dig i at forløse dit hjerte og fulde potentiale.