De-armouring session

For dig, som ønsker følelsesmæssig, energisk og fysisk forløsning, så du kan leve i flow.

Denne type session er for dig, som:

En de-armouring session arbejder med at forløse og rense krop og sjæl for blokeringer, som forhindrer dig i at leve i frit flow.

Det er en dyb kropsbehandling, hvor jeg intuitivt benytter mig af energetiske berøringer, breathwork, triggerpunkts massage, emotional release teknikker og samtale.

Intentionen er at smelte blokeringer, som forhindrer din energi i at flyde frit. Det er en helende metode, der er rensende på alle niveauer: Fysisk, følelsesmæssigt, mentalt, energetisk og åndeligt.

Medicinen er kærlighed og nærvær.

Det er muligt at ændre livslange overbevisninger, barndomstraumer, grænseoverskridelser og indre-barn issues ved denne type behandlinger. Kroppen får en mulighed for at hele på et dybt plan. Blive mødt og set i et kærligt space.

Du vil opleve, at du får lov til at slippe den begrænsende oplevelse i dig og dermed give plads til nyt. Du vil opleve, at der er plads til det lille barn i dig, til teenageren, til kvinden, den sårede og den frie. Der er plads til hele dig. Præcis som du er, med din sårbarhed, skrøbelighed, vildskab og power.

Nærværende berøring af yoni kan være utrolig helende og en meget direkte adgang til kernen af de udfordringer, vi hver især har i vores liv. Skam og skyld, grænseovertrædelser har til sæde her, og når energien først bliver forløst og vækket, vil du opleve en helt ny kontakt og sensitivitet i dit underliv. Berøringer af underliv og yoni sker kun med fuld samtykke og i et tempo, som er i respekt for dine grænser.

Du kan sagtens modtage en de-armouring session uden berøring af yoni og fuldt påklædt, med dyb virkning. Hver session individuelt er designet til dig, din intention med sessionen og dine behov.

Pris

Du kan vælge:

2 timer til 1.800 kr.  

3 sessions á 2 timer til 5.000 kr. 

“Jeg har den vildeste oplevelse, som at tage tre lag snærende tøj af, som udgjorde en kunstig skal omkring mig. Jeg er total genfødt, vildt hvor langt jeg er nået på kun 3 sessioner”

© Alle rettigheder forbeholdt Mette Clay Holm · Webdesign

Kom med på Miniforløbet
'Dine Brysters Nydelse - Dit Hjertes Forløsning'.

Du får selvkærlige og nydelsesfulde praksisser, der kan støtte dig i at forløse dit hjerte og fulde potentiale.